Monet ovat jopa yllättyneet, kuinka hyvin Tottenham on onnistunut viime vuosina pitämään kiinni parhaista pelaajistaan. Useat odottivat esimerkiksi Harry Kanen, Dele Allin, Christian Eriksenin tai Eric Dierin lähtevän joukkueesta vielä suurempaan seuraan, kuten Gareth Bale tai Luka Modric aikoinaan.

Seura on kuitenkin onnistunut pitämään avainpelaajansa itsellään Kyle Walkeria lukuun ottamatta, ja kuten useasti ollaan kerrottu, hänetkin myytiin vain, koska seura niin tahtoi.

Ensi kaudella tilanne voi kuitenkin olla eri. Näin väittää ainakin Tottenhamia sekä pelaajana että valmentajana edustanut Tim Sherwood.

– Harry Kane on ollut todella lojaali joukkueelleen. Tottenham on ollut hänelle erinomainen seura ja Harry on antanut sille paljon takaisin. Hän on ollut uskomaton viime kaudet, Sherwood kertoi Sky Sportsin lähetyksessä.

– Hän rakastaa seuraa, mutta se saa hänet pysymään vain tietyn ajan verran. Kun lopulta mukaan tulevat Real Madrid, Barcelona tai kyllä, sanon sen, Manchester United, ainoa tapa pitää hänet on voittaa jotain tänä vuonna.

– Enkä tarkoita, että Carabao Cup (Liigacup) riittäisi. Puhun Valioliigasta tai FA Cupista.