[text-ad]Pitkävetovihjeet on uusi osio Valioliiga.comin lukijoille. Tarjoamme päivän kuumimpaan otteluun pureskellun näkemyksemme vihjeen kera. Uusien pelaajien kannattaa hyödyntää vihjeen perässä oleva tarjous![/text-ad]

Manchester City-Crystal Palace
Lauantaina 23.9 klo 17.00
Valioliiga

Roy Hodgson saapui pelastamaan Crystal Palacen katastrofaalista alkukautta. Tehtävä ei ole mahdoton, mutta ottelu Manchester Cityä vastaan tulee liian aikaisin.

Kotijoukkue Man City on äitynyt huimaan iskuun. Valioliigassa joukkue pitää kärkipaikkaa hallussaan tasapistein Manchester Unitedin kanssa ja Mestarien liigakin alkoi komella 4-0-vierasvoitolla Feyenoordia vastaan. Sergio Agüero on paukuttanut Valioliigassa jo viisi osumaa yhtä monessa ottelussa, takana komppaa Gabriel Jesus neljällä osumalla. City pelasi viikolla Liigacupin ottelun West Bromwichia vastaan, mutta päähuomio on todennäköisesti koko ajan ollut Valioliigan mittelössä.

Vierasjoukkue Crystal Palacen kausi ei olisi juuri huonommin voinut alkaa. Takana on viisi ottelua, viisi tappiota ja maaliero 0-8! Frank de Boer sai odotetusti väistyä valmentajan paikalta ja tilalle saapui Roy Hodgson. Hodgson saikin hetin tärkeä voiton joukkueen kanssa, kun tiistai-iltana Liigacupin mittelössä kaatui Huddersfield niukasti 1-0. Uusi päävalmentaja tietää mitä tekee ja kurssi on mahdollista kääntää, mutta se vie aikaa.

Poissaolot

Manchester City pääsee otteluun lähes parhaalla mahdollisella kokoonpanolla. Poissa on ainoastaan tuttu nimi, Vincent Kompany. Palacelta uupuvat edelleen Wilfried Zaha, Connor Wickham sekä mahdollisesti Mamadou Sakho ja Pape Souaré. Sakho oli kokoonpanossa jo Liigacupin pelissä, joten hänen pelikuntoaan kannattaa tarkkailla.

Arvio

Lauantain peli tulee auttamatta liian aikaisin Crystal Palacen näkövinkkelistä. Manchester City on varmasti nälkäinen voittamaan Valioliigan mestaruuden ja keskittyminen sarjataulukon häntäpään joukkueita vastaan lienee kohdallaan. Lisäksi Cityn ylivoimainen tulivoima kääntää ottelun isännille, vaikka Hodgson tekisi mitä taikoja penkin päässä. Crystal Palace ratkaisee sarjapaikkansa kohtalon ihan muita joukkueita vastaan.

Manchester City -2 ( Manchester City voittaa yli kahdella maalilla
Kerroin 2.10

[text-ad]Aloita kausi tuplakassalla. Kun talletat 100€, saat heti 200€ pelirahaa. Avaa pelitili ille TÄSTÄ.[/text-ad]