Stoke isännöi huomenna Chelseaa Valioliigassa. Stoke-leirissä varmaankin toivottaisiin, että ottelu pelattaisiin pari päivää myöhemmin. Sen verran heikolta joukkueen pelaajatilanne puolustuspäässä näyttää.

Stokella on riveissään viisi topparia, mutta heistä varmuudella vain yksi – Bruno Martins Indi – on Chelsea-ottelussa pelikunnossa. Ryan Shawcrossilla on selkävamma, Geoff Cameronia ja Kevin Wimmeriä vaivaa takareisi, ja Chelseasta lainattu Kurt Zouma ei saa pelata emoseuraansa vastaan. Stoken toimistolla pidetään sormia ristissä sen suhteen, että Wimmer pystyisi pelaamaan.

– Meillä on vähän ongelmia puolustuspäässä, Stoken manageri Mark Hughes sanoi lehdistölle.

– Ryan ei ole käytettävissä. Geoff Cameron ei ole käytettävissä. Ja Kurt Zouma ei ole käytettävissä. Kevin Wimmer on iso kysymysmerkki. Katsotaan tänään, mikä hänen kuntonsa on.

– Aikuispuolella meillä on todennäköisesti vain yksi toppari [käytössämme]. Pidämme sormia ristissä, että Kevin olisi kunnossa. Hän loukkasi takareittään. Toivomme, ettei se estä pelaamista, mutta hänen pelaamisensa on tällä hetkellä hyvin epävarmaa.

– Jos samalla pelipaikalla on kolme tai neljä loukkaantumista, silloin ei luonnollisestikaan ole syvyyttä. Kun vielä samaan aikaan emme voi peluuttaa Kurt Zoumaa, puolustuksemme on levällään.

Stoke on viiden kierroksen jälkeen Valioliigassa 13:ntena, kun taas Chelsean sijoitus on kolmas. Joukkueet kohtaavat huomenna kello 17.