Liverpoolin hyökkääjä Daniel Sturridge ei ole saanut valtavasti vastuuta Valioliigan viiden ensimmäisen kierroksen aikana. Toki hän kärsi elokuun alussa pienestä lihasvammasta, mutta kuntoutumisen jälkeenkin minuutit ovat olleet tiukassa.

Valioliigassa hän on pelannut 167 minuuttia mahdollisesta 450 minuutista.

Useat odottivat, että 28-vuotias hyökkääjä saisi pelituntumaa Liigacupin ottelussa Leicesteriä vastaan, mutta monien yllätykseksi mies ei ollut joukkueen kokoonpanossa ollenkaan.

Kokoonpanon ulkopuolelle jäämisen seurauksena osa on epäillyt sitä, onko Sturridgella enää tulevaisuutta Liverpoolissa.

Nyt joukkueen valmentaja Jürgen Klopp on avannut päätöstään jättää pelaaja pois cup-ottelusta.

– Päätimme, että emme ota häntä mukaan Leicesteriin tiistaina. Kyseessä oli aika vastuullinen päätös, Klopp kertoi Sky Sportsin mukaan.

– Olisimme voineet ottaa hänet, mutta hän ei olisi ollut avauskokoonpanossa, joten päätimme, että on parempi, jos hän pysyy täällä [Liverpoolissa], koska hän voi harjoitella kahdesti, jonka seurauksena hän pääsee parempaan fyysiseen kuntoon.

– Mitä enemmän hän harjoittelee, sitä parempi hänestä tulee.

Kysymyksiä Sturridgen ympärillä oli jo kesän aikana, mutta Klopp vakuutti, ettei Englannin maajoukkuehyökkääjän myyminen käynyt missään vaiheessa mielessä.

– Kävimme kesän aikana hyviä keskusteluja. Hän ei kysynyt ”milloin voin lähteä” tai ”minne voin lähteä”, vaan hän kyseli suunnitelmista tulevaa kautta varten.

– Hän on tärkeä, eikä hän voi olla mitään muuta, mutta meidän on aina valittava 11 pelaajaa.