Tottenham voitti dramaattisten vaiheiden jälkeen West Hamin vieraskentällä 3-2-lukemin. Ottelu vaikutti jo ratkenneelta tunnin kohdalla, mutta West Ham oli vielä tulla yhden miehen ylivoimalla tasoihin.

Ottelun kulku

Ensimmäinen puoliaika eteni pitkään tasaisissa ja hieman sekavissa merkeissä. Kumpikaan joukkue ei saanut selkeää otetta pelistä.

Kotijoukkueen ongelmat alkoivat vajaan puolen tunnin kohdalla. West Hamin viime kauden paras maalintekijä Michael Antonio joutui tulemaan loukkaantumisen takia vaihtoon. Vain viisi minuuttia myöhemmin kentälle tullut Andy Carroll menetti pallon puolessa kentässä, jonka jälkeen Christian Eriksen pelasi Dele Allin laidasta läpi. Nuori englantilainen keskitti lujan pallon Harry Kanen päänuppiin ja viime kauden maalikuningas ei erehtynyt.

11 - 65% of Dele Alli's Premier League assists have been for Harry Kane goals (11/17). Telepathy.

Muutamia minuutteja 1-0-maalin jälkeen tutut pelaajat järjestelivät jälleen Tottenhamille osuman. Alli pääsi vastahyökkäyksestä puolittaiseen läpiajoon. Hänen yrityksensä Joe Hart vielä torjui, mutta paluupallon tyhjään maaliin sijoitti jälleen Kane.

Toinen puoliaika

Toista puoliaikaa oli pelattu 15 minuutin verran, kun ottelu tuntui ratkenneen. Kane ampui vapaapotkusta pallon tolppaan. Tämän jälkeen Serge Aurier keskitti pelivälinettä takaisin maalille, ja lopulta se pomppi Eriksenille, joka laukoi taitavasti pelin 3-0-lukemiin.

West Ham sai kuitenkin vielä pientä toivoa toisen puoliajan edetessä. 65. peliminuutin kohdalla Jose Fonte puski kulmapotkusta pallon takatolpalle ja siellä oli Javier Hernández, joka puski lähietäisyydeltä 3-1-kavennuksen.

Javier Hernandez has now scored 40 Premier League goals.

Man Utd (37)
West Ham (3)

100% of them were inside the box. 🦊

Hetki kotijoukkueen avausmaalin jälkeen Tottenhamin Aurier otti toisen keltaisen korttinsa ja näin ollen West Ham pääsi jatkamaan kiriään yhden miehen ylivoimalla.

Ylivoima tuottikin tulosta. Muutamia minuutteja ennen loppua vaihdosta kentälle tullut Arthur Masuaku keskitti Cheikhou Koyatelle, joka puski pallon hurjalla voimalla maaliin.

West Hamin paras mahdollisuus tasoitukseen tuli lisäajalla, mutta kulmapotku ei tuottanut tulosta.

Viimeisillä sekunneilla nähtiin vielä kuumatunteinen torikokous, mutta lisäosumia ei tullut. Näin ollen Tottenham vei pisteet 3-2-lukemin.