Southamptonin huipputoppari ei irrota siirtotoiveestaan vieläkään: ”Ehkä kauden puolivälissä”

© Kuva: Getty Images

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Hollantilainen Virgil van Dijk oli yksi kesän siirtoikkunan tavoitelluimmista pelaajista. Liverpool näytti jo kesäkuussa olevan lähellä van Dijkin hankintaa, mutta kun pelaajan seura Southampton syytti Liverpoolia neuvotteluista van Dijkin kanssa ilman seuran suostumusta, joutui Reds vetäytymään anteeksipyynnön kera.

Myöhemmin van Dijkia vietiin huhuissa milloin Chelseaan, milloin Arsenaliin ja milloin Manchesteriin, mutta mies itse toivoi siirtoa nimenomaan Liverpooliin. Van Dijk jätti Southamptonille elokuussa siirtopyynnönkin, mutta se ei johtanut mihinkään, sillä Saints ei suostunut myymään häntä.

26-vuotias van Dijk harjoitteli jonkin aikaa yksikseen ja Southamptonin reservijoukkueessa loukkaantumisesta toipuessaan, mutta palasi syyskuun alussa edustusjoukkueen harjoitusvahvuuteen. 193-senttinen toppari pelasi lauantaina ensimmäistä kertaa Southamptonin avauksessa tällä kaudella, ja tekee tällä viikolla myös paluun Hollannin maajoukkueeseen.

– Olen iloinen, että olen taas terve ja voin antaa sataprosenttisen panokseni, van Dijk kommentoi Hollannin Fox Sportsin haastattelussa.

Vaikka van Dijk joutuikin kesällä pettymään, ei hän ole luopunut siirtotoiveestaan vieläkään. Olkoonkin, että miehen Saints-sopimusta on vielä viisi ja puoli vuotta jäljellä.

– En kadu mitään. Tietysti halusin ottaa askeleen eteenpäin, mutta Southampton ei halunnut myydä minua. Olen kuitenkin ammattilainen, joten nyt annan seuralle kaikkeni.

– Katsotaan kuitenkin kauden puolivälissä tilannetta uudelleen.

Lähde: Sky Sports

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!