© Kuva: Getty Images

Arsène Wenger myöntää: Arsenal saattaa myydä kaksi tähtipelaajaa tammikuussa – ”Se on mahdollista”

Arsenalin kannattajat joutuvat kiristelemään hampaitaan muutaman kuukauden ajan. Seura saattaa nimittäin myydä merkittäviä pelaajia tammikuun siirtoikkunassa.

Alexis Sánchezin, Mesut Özilin, Jack Wilsheren ja Matt Maceyn sopimukset päättyvät ensi kesänä. Wilsheren on huhuiltu haluavan muualle, Sánchezia on viety huhuissa Manchester Cityyn ja Öziliä Manchester Unitediin.

– Kun on tällaisessa tilanteessa, sitä pohtii kaikkia ratkaisuja. Se [pelaajien myynti tammikuussa] on mahdollista, Wenger sanoi lehdistölle ESPN:n mukaan.

”Mahdollinen” myynti ei toki tarkoita, että pelaajia myytäisiin. Esimerkiksi Özilin agentti sanoi hiljattain, että neuvottelut Arsenalin kanssa ”etenevät hyvin” (lue lisää tästä).

– Olen aina sanonut, että vaikkei [Sánchezin ja Özilin kanssa] päästy jatkosopimukseen kesällä, se ei tarkoita, että he lähtisivät.

– Molemmat pelaajat ovat onnellisia täällä. Toivon, että tilanne saadaan käännettyä. Tällä hetkellä emme ole lähellä minkäänlaista tiedottamista [jatkosopimuksen tiimoilta].

» Kuka pärjää, kuka floppaa? Lue kattava ennakkopakettimme valioliigakaudesta TÄÄLTÄ!

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää