© Kuva: Getty Images

Paljastus Chelseasta – ”Naurettava tarjous” valmentajan toivepelaajasta sai Antonio Conten tulistumaan

Álvaro Moratan loukkaantuminen on tuonut huolia puolustavalle mestarille Chelsealle. Päävastuu viimeistelystä lankeaa nyt nuoren belgialaisen Michy Batshuayin harteille, sillä Chelsea myi Diego Costan Atlético Madridiin eikä hankkinut hyökkäykseen Moratan lisäksi muita vahvistuksia.

Yritystä kyllä oli. Antonio Conte halusi tiettävästi Chelsean hankkivan Fernando Llorenten Swanseasta kakkoskärjekseen, mutta kokenut espanjalainen päätyi lopulta naapuriseura Tottenhamiin.

Nyt espanjalaislehti AS kertoo, että Conte hermostui Chelsean saamattomuudesta siinä määrin, että uhkasi lähteä seurasta. Kesän siirtoikkuna meni Conten mielestä muutenkin alakanttiin, mutta tuorein yllätys oli tieto Chelsean Llorentesta tekemästä tarjouksesta.

Väitetty uhkaus hatkojen ottamisesta ei sinänsä ole mitätön huhu, sillä erimielisyydet siirtopolitiikasta saivat tiettävästi Conten aikanaan lähtemään Juventuksestakin.

AS:n mukaan Chelsea tarjosi Swansealle Llorentesta 5,5 miljoonaa euroa. Summaa, jota lehti kuvailee ”naurettavaksi”. Tottenham maksoi kärkimiehestä lopulta yli kaksi kertaa enemmän.

32-vuotias Llorente on Contelle tuttu pelaaja yhteiseltä ajalta Juventuksessa, ja siksi mies olikin managerin kesän ykkösprioriteetteja.

» Kuka pärjää, kuka floppaa? Lue kattava ennakkopakettimme valioliigakaudesta TÄÄLTÄ!

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää