Slaven Bilic uskoo Burnley-luotsi Sean Dychen voivan olla tulevaisuudessa Englannin manageri. Kroatialaisen mielestä alkukauden yllättäjäjoukkueen valmentajalta löytyy kykyjä vaativaan työhön.

– Hän on todellakin hyvä manageri. Olen yllättänyt erityisesti heidän vierasvireestään. Viime kaudella he odottivat ensimmäistä vierasvoittoa maaliskuuhun saakka. Heillä on nyt valioliigakokemusta ja itseluottamusta pelata pallollisesti rohkeammin. Heiltä ei ole kuitenkaan hävinnyt myöskään sitä rautaista tiiviyttä, joka on heidän pelinsä runko, Bilic kehui Sky Sportsille.

– He ovat todella hyvä joukkue ja kiitos siitä kuuluu Dychelle. Voisiko Dyche valmentaa Englannin maajoukkuetta? Miksipä ei. Siellä on ymmärrettävä maan kulttuuria, historiaa, perintöä ja odotuksia. Häneltä sitä löytyy. Hän on nuori, vahva ja häneltä löytyy ääntä.

Dychen Burnley isännöi Bilicin West Hamia lauantaina. Hammers-luotsin mielestä englantilaisen työtä aliarvostettiin aiemmin.

-Hänen menestyksensä Burnleyssa oli viime kaudella hieman aliarvostettua. Hän on edelleen Burnleyssa, joka tekee päivätyöstä helpompaa. Sinulla on silloin varaa heikompiinkin peleihin. Toisaalta silloin on vaikea saada tunnettavuutta, Bilic lisäsi.