West Hamin pitkänhuiskea kärkimies Andy Carroll on ottanut viimeisessä kolmessa valioliigaottelussaan neljä varoitusta. Kun kaksi viimeistä näistä tuli 99 sekunnin sisällä lauantain Burnley-ottelussa, oli seurauksena vääjäämättä ulosajo.

West Hamiakin aikaisemmin valmentanut – ja Carrollin seuraan tuonut – pitkän linjan konkarivalmentaja Sam Allardyce kyseenalaistaa Carrollin pelitavan soveltuvuuden nykyaikaiseen jalkapalloon. 28-vuotias Carroll tarvitsee kurinalaisuutta, jota häneltä ei tunnu lainkaan löytyvän. Ja tästä tuomarit rankaisevat.

– Andy oli tapahtuneesta niin harmissaan, että menetti malttinsa. Ja juuri se on Andyn ongelma, Allardyce luonnehti Sky Sportsille.

– Hän menetti hermonsa ja itsehillintänsä, ja sitten hän ajattelee, että tuomari ei suojele häntä.

– Andyn aggressiivisuutta pitäisi sietää, sillä hän on mikä on. Hänen aggressiivinen tyylinsä ei sovi tuomarien pirtaan eikä siihen, mitä nykyaikana halutaan nähdä. Ja kun se aggressiivisuus otetaan Andylta pois, ei Andy Carroll enää ole yksi huippupelaajista, Allardyce harmittelee.

Pelkkään jalkapalloilun muuttumiseen Allardyce ei suinkaan tyydy, vaan myös Carrollin peliesitys saa ansaitusti pyyhkeitä.

– Andyn toinen keltainen kortti oli typerä. Tuossa iässä hänen pitäisi jo oppia. Hän ei saa enää menettää malttiaan, vaan hänen täytyy rangaista vastustajaaa ja auttaa West Hamia voittamaan ottelu.