José Mourinhon alku Manchester Unitedissa on ollut melko hyvä.

Reilu vuosi sitten pestattu Mourinho johti ensimmäisellä kaudellaan Unitedin cup-tuplaan. Joukkue voitti Liigacupin ja Eurooppa-liigan, joka takasi paikan tämän kauden Mestarien liigaan. Valioliigassa United jäi viime kaudella viidenneksi, mutta tällä hetkellä joukkue on toisena.

Mourinhon nykyinen sopimus ulottuu kesään 2019. Jatkosopimuksesta on jo puhuttu. The Guardianin tietojen mukaan Mourinho on valmis sitoutumaan jatkosopimukseen, mutta palkan täytyy nousta reilusti.

Lehden mukaan Mourinhon vuosipalkka on tällä hetkellä noin 15 miljoonaa puntaa (noin 17 miljoonaa euroa). Guardian ei kerro, millaista palkankorotusta Mourinho täsmälleen vaatii, mutta lehden mukaan puhutaan ”isosta” korotuksesta, jonka pitäisi kuvata sitä, miten United on Mourinhon aikakaudella kehittynyt Louis van Gaalin Unitedista.

Mourinho sanoi hiljattain, ettei United ole hänen uransa viimeinen seura. Portugalilainen myös flirttaili PSG:n suuntaan (lue tästä), mikä on joissain yhteyksissä tulkittu neuvottelustrategiaksi.