Päättynyt valioliigakierros alkoi koko viikonvaihteen odotetuimmalla ottelulla, kun Manchester United kävi Anfield Roadilla ottamassa mittaa Liverpoolista. Pisteet menivät jakoon, eikä sen paremmin Romelu Lukaku kuin kukaan muukaan onnistunut maalinteossa.

Valioliigan maalipörssiä seitsemällä maalillaan johtava Lukaku jätti ottelussa itsestään turhautuneen kuvan, ja joku toinen tuomari olisi saattanut ajaa belgialaisen suihkuunkin ennen aikojaan. Lukaku taklasi rajusti Liverpoolin Joe Gomézin polvia päin ja tallasi myöhemmin toppari Dejan Lovrenin pään päälle.

Lovrenin tilanteen arveltiin menevän myös kurinpitokäsittelyyn, mutta maanantaina ilmoitettiin, ettei näin tapahdu. Kroaattitoppari itse on kuitenkin vakuuttunut siitä, että Lukakun temppu oli tahallinen.

– Minä taklasin Lukakua. Kun hän oli päälläni, tunsin, että hän olisi voinut väistää, Lovren sanoi maanantaina lehdistötilaisuudessa Sky Sportsin mukaan.

– Totta puhuen minä uskon, että hän teki sen tahallaan. Ja vaikka ei olisikaan tehnyt, tavallista olisi pyytää anteeksi. Lukaku oli hermostunut pelin aikana, joten sekin oli yksi syy.

SPORTbible

@sportbible
Everybody's talking about the Romelu Lukaku & Dejan Lovren incident. Did Romelu Lukaku kick out at Dejan Lovren? 👀
sportbible.com/football/news-…

Kaunaa Lovren ei Lukakulle kuitenkaan kanna.

– Se tapahtui kentällä, eikä kukaan mahda sille enää mitään. Tällaista on jalkapallo.