Tottenham vierailee huomenna Real Madridin isännöitävänä Bernabéulla Mestarien liigan lohkovaiheen kolmannella kierroksella.

Real Madridin riveissä pelaa kaksi entistä Tottenham-pelaajaa, joista toinen on Luka Modric. Viisi vuotta sitten Real Madridiin Lontoosta siirtynyt Modric kommentoi entisen seuransa nykyistä ilmettä lehdistötilaisuudessa.

– Tottenham oli ensimmäinen seurani ulkomailla. Vietin siellä neljä unohtumatonta vuotta ja seuran kannattajat olivat uskomattomia minua kohtaan. Minulla on vain hyviä muistoja Tottenhamista. Harmi, ettemme voi pelata White Hart Lanella, mutta Wembleykin on hieno stadion, Modric viittasi muutaman viikon kuluttua pelattavaan Tottenhamin kotiotteluun.

– Tottenham on kehittynyt valtavasti seurana. He ovat panostaneet paljon uuteen harjoituskeskukseensa ja stadioniin. Tottenham taistelee nykyään tosissaan sarjamestaruudesta. Seura ansaitsee sen historiansa ja kannattajiensa vuoksi. Toivon heille kaikkea parasta, paitsi otteluissa meitä vastaan, Modric naureskeli.