Mauricio Pochettino on valmentanut Tottenhamia kesästä 2014 lähtien. Mikäli mies itse saisi päättää, hän viettäisi Spursissa vielä pienen ikuisuuden.

Pochettinon alaisuudessa Tottenhamin käyrä on ollut positiivinen. Argentiinalaisen ensimmäisellä kaudella joukkue oli Valioliigassa viides, sitten kolmas ja viime kaudella jo toinen. Suorituksen tasoa koventaa se, että samalla Pochettino on kehittänyt lukuisia nuoria pelaajia huipulle.

Toimittaja Guillem Balaguen uudessa kirjassa Tottenhamin puheenjohtaja Daniel Levy kertoo, että hän ”haluaisi Mauricion jatkavan joukkueen päävalmentajana seuraavan 10-15 vuoden ajan”.

– Se [pysyminen valmentajana] on omistajasta ja puheenjohtajasta kiinni, Pochettino sanoi lehdistötilaisuudessa.

– Olen todella onnellinen. Nautin olostani Tottenhamissa. Se on seura, jolla on paljon potentiaalia. Me odotamme uutta stadionia ja uusia tiloja, joiden uskon olevan Euroopan parhaat. Kilpailullisen joukkueen rakentaminen ja pokaalien voittaminen on vain ajan kysymys.

– Olen iloinen, että Daniel on niin mukava minua kohtaan. Että hän kertoo kaikille, mitä hän odottaa tulevaisuudelta.

Lopuksi Pochettino sanoi itsekin haluavansa jatkaa seurassa todella pitkään.

– Kuten puheenjohtaja sanoi, toivon jatkavani täällä 10 tai 15 vuotta. Haluaisin allekirjoittaa sellaisen sopimuksen.

Mikäli Pochettino jatkaisi Tottenhamissa seuraavat 15 vuotta, kokonaislukema lähentelisi jo Arsène Wengerin ajanjaksoa Arsenalissa. Wenger on luotsannut Gunnersia nyt reilun 21 vuoden ajan.