Leicesteristä tuli eilen kauden toinen valioliigajoukkue, joka on potkinut päävalmentajansa pihalle. Craig Shakespeare sai lähteä kahdeksan sarjakierroksen jälkeen (lue lisää tästä).

Spekulointi uuden päävalmentajan nimestä on jo alkanut. ESPN:n tietojen mukaan ehdolla on ainakin yksi todella kova nimi: Thomas Tuchel. ESPN kertoo, että Tuchel on Leicesterin ykkösvaihtoehto.

44-vuotias Tuchel on tällä hetkellä työtön, mutta ihan turhasta kaverista ei ole kyse. Aiemmin mies on nimittäin yhdistetty siirtohuhuissa Arsenaliin ja Chelseaan. Joissain lehtijutuissa miestä on hiljattain viety myös Kiinaan.

Tuchel aloitti uransa Stuttgartin organisaatiossa. Sieltä hän siirtyi Augsburgin kautta Mainziin ja kesällä 2015 Borussia Dortmundiin, jonka Tuchel johdatti Saksan cup-mestaruuteen viime keväänä. Viime kauden lopusta lähtien Tuchel on ollut vailla työtä.

Tulevan lauantain ottelussa Swanseaa vastaan Leicesterin peliä johtaa väliaikaismanageri Michael Appleton.


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!