Liverpoolin tehohyökkääjä Sadio Mané nimettiin Senegalin kokoonpanoon marraskuun ratkaiseviin MM-karsintaotteluihin, vaikka hän kärsii parhaillaan takareisivammasta. Senegal kohtaa 10.11. ja 14.11. kahdesti Etelä-Afrikan, ensin kotona ja sitten vieraissa.

– Minun ajatuksissani siitä ei ole mitään epäselvyyttä, etteikö hän voi pelata riveissämme Etelä-Afrikkaa vastaan ja olisi sataprosenttisessa kunnossa, Senegalin valmentaja Aliou Cisse kommentoi BBC:n mukaan.

Mané loukkasi takareitensä Senegalin edellisessä maaottelussa Kap Verdeä vastaan 7. lokakuuta. Liverpool tiedotti vain reilu viikko sitten, että Mané saattaa olla sivussa peräti kuuden viikon ajan.

– Toistaiseksi hän on tehnyt vain henkilökohtaisia harjoitteita, mutta ensi viikosta alkaen hän alkaa treenata kovempaa ja työskennellä myös pallon kanssa, Cisse kertoo.

Liverpoolin alkuperäisen ilmoituksen mukaan Manén olisi voinut odottaa palaavan pelihommiin vasta marras-joulukuun vaihteessa, mutta Cissen ilmoitus antanee Reds-faneille toivoa jo aiemmasta paluusta.

Senegal varmistaa kahdella pisteellä kahdesta ottelusta paikkansa ensi kesän MM-turnauksessa.


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!