Manchester Cityn ja Arsenalin välillä käytiin viime kesänä mielenkiintoisia neuvotteluja – ainakin lehtien palstoilla.

Se lienee aika lailla julkinen salaisuus, että City haluaisi Alexis Sánchezin Arsenalista. Olisi itse asiassa halunnut jo viime kesänä. Joissain spekulaatioissa Raheem Sterlingiä vietiin vaihtokaupassa Arsenaliin.

Lehdistölle antamassaan lausunnossa Sterling kertoi olleensa täysin tietoinen huhuista. Hyökkääjältä kysyttiin, pitikö ottaa yhteyttä valmentaja Pep Guardiolaan siinä vaiheessa, kun lehdestä löytyi tuollainen juttu.

– Minun ei tarvinnut puhua hänen [Guardiola] kanssaan, koska olin jo puhunut hänen kanssaan aiemmin kesällä, Sterlig sanoi.

– Minulle ei noussut mitään negatiivisia ajatuksia mieleen. Minä vain heräsin yhtenä päivänä Englannin maajoukkueleirillä, enkä uskonut sanaakaan niistä huhuista. Minun ei tarvinnut huolestua siitä, en miettinyt sitä hetkeäkään.

Tärkeä kausi meneillään

Sterling siirtyi Liverpoolista Cityyn 62,5 miljoonan euron kaupassa kesällä 2015. 22-vuotiaan englantilaisen sopimus ulottuu kesään 2020. Tällä kaudella Sterling on iskenyt kaikissa kilpailuissa jo tehot 7+2 kymmenessä ottelussa. Kauden päätepisteenä odottaa MM-turnaus.

– Tämä on valtavan tärkeä vuosi minulle. On tehtävä töitä, kehityttävä ja päästävä MM-kisoihin hyvässä vireessä.

– Minun on keskityttävä edelleen maalipaikoille pääsemiseen, boksiin pääsemiseen, koska sieltä suurin osa maaleistani tulee.

Samaan hengenvetoon Sterling kehui myös Guardiolaa.

– Hän on ollut valtavan hyvä valmentaja minulle – etenkin yksinkertaisimmissa asioissa. Hän aina yrittää saada pelaajat tekemään helpot asiat erinomaisesti. Siinä piilee hänen neroutensa. Ja se toimii.


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!