Manchester City oli etenkin ensimmäisellä puoliajalla täysin pitelemätön, kun joukkue kohtasi eilen illalla Napolin Mestarien liigassa. City voitti ottelun lopulta maalein 2-1.

Kohtaamisesta odotettiin tasaväkistä, sillä Napoli on voittanut kauden kaikki kahdeksan otteluaan Italian Serie A:ssa. Ensimmäisellä puoliajalla italialaisjoukkue oli kuitenkin täysin vastaantulija, kun City vyörytti hyökkäyksiään.

– Heillä on upea joukkue, Napolin päävalmentaja Maurizio Sarri hehkutti ottelun jälkeen lehdistölle.

– Heillä on kaikkea. He ovat todella nopeita ja teknisesti hyvin älykkäitä.

City on aloittanut kauden todella terävästi. Kaikki kilpailut mukaan lukien joukkue on pelannut 12 ottelua, joista vyölle on tarttunut peräti 11 voittoa ja yksi tasapeli. Mestarien liigan F-lohkoa City johtaa puhtaalla pelillä. Sarri uskoo Cityn menevän turnauksessa pitkälle.

– Jos he pysyvät hyvässä fyysisessä ja henkisessä kunnossa, uskon että he voivat voittaa koko turnauksen.

Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!