Arvostettu britannialaislehti The Times uutisoi, että Tottenhamin puheenjohtaja Daniel Levyllä on selkeät suunnitelmat tähtipelaajansa Harry Kanen tulevaisuudelle.

24-vuotias hyökkääjä on voittanut edellisellä kahdella kaudella Valioliigan maalikuninkuuden, mutta silti Spurs on onnistunut pitämään kiinni kultakimpaleestaan. Hurja maalitahti on jatkunut tälläkin kaudella ja jo tässä vaiheessa epäillään, onko kyseessä Kanen viimeinen kausi Lontoossa.

Lähteen mukaan Levy ei kuitenkaan aio päästää Kanea lähtemään tämän kauden jälkeen mistään hinnasta. Syynä tälle on se, että ensi kausi on Tottenhamin ensimmäinen uudella stadionillaan eli laajennetulla ja kunnostetulla White Hart Lanella.

Penkkejä on siis jatkossa enemmän täytettäväksi ja Kanen kaltaiset pelaajat tuovat katsojia paikalle. Olisi myös seuran kannalta hienoa aloittaa aikakausi uudella White Hart Lanella menestyksekkäästi ja tässäkin englantilaishyökkääjästä on suuri hyöty.

Times kuitenkin paljastaa, että Levy on valmis luopumaan Kanesta kauden 2018-19 jälkeen, mutta tuolloinkin vain siinä tapauksessa jos joku on valmis maksamaan hänestä uuden maailmanennätyssumman.

Tällä hetkellä suurin jalkapalloilijasta maksettu siirtokorvaus on Paris Saint Germainin Neymarista maksama 220 miljoonaa euroa.


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!