Burnleyn kenties suurin onnistuja tällä kaudella on ollut toppari James Tarkowski, joka on hypännyt vaivattomasti Evertoniin siirtyneen Michael Keanen saappaisiin.

Tammikuussa 2016 Brentfordista siirtynyt Tarkowski, 24, joutui kuitenkin odottamaan kärsivällisesti näyttömahdollisuutta. Hänen esityksensä Liverpoolia ja Evertonia vastaan keräsivät vuolaita kehuja Match of the Day -jalkapallo-ohjelman asiantuntijoilta.

– Kun katson ohjelmaa, se tuntuu välillä hieman surrealistiselta. Olen kuitenkin aina yrittänyt suhtautua asioihin niin, etten innostu hyvinä hetkinä liikaa ja ole huonona hetkinä liian alamaissa, Tarkowski toteaa.

– Televisiossa puhutaan aina paljon, kun joku suoriutuu hyvin, mutta en halua innostua liikaa sellaisesta, koska kausi on pitkä. Olemme pelanneet vain (kahdeksan) peliä toistaiseksi, joten vielä on paljon todistettavaa ja osoitettavaa, hän jatkaa.

– En halua innostua siitä liikaa vain siksi, että olen ollut televisiossa pari kertaa. Sitten jos tulee huono esitys, niin en aio masentua siitä liikaa, koska aina tulee uusi peli.

Tarkowski on aloittanut nyt 12 liigaottelua peräjälkeen. Hän vaikuttaa tarttuneen kaksin käsin tilaisuuteen, jonka manageri Sean Dyche tarjosi.

– Haluan pelata urani loppuun asti tällä tasolla. Enkä tee sitä vain pelaamalla hyvin seitsemän tai kahdeksan peliä ja sen jälkeen ottamalla jalan pois kaasupolkimelta. Minun pitää säilyttää taso joka lauantai tai sunnuntai ja viikon ajan.

Burnleyn viime kauden luottotoppari Keane siirtyi kesällä Goodison Parkille 30 miljoonalla punnalla.

Lähde: Lancashire Telegraph


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!