Antonio Conten ja José Mourinho välillä saattoi aistia sanasodan piirteitä, vaikka miehet olivat eilen eri puolilla Eurooppaa.

Mourinho paasasi ensin siitä, miten ”muut valmentajat itkevät loukkaantumisista, mutta hän ei itke” (lue koko purkaus tästä). Mourinho ei kohdistanut viestiä suoraan kenellekään, mutta yleisellä tasolla sen arvioitiin olleen sivallus Contea kohtaan. Ja kun Contelta kysyttiin Mourinhon piikittelystä:

– Mourinhon on kovin usein saatava tietää, mitä Chelseassa tapahtuu, Conte sanoi.

– Kovin usein, myös viime kaudella. Hänen olisi syytä keskittyä omaan joukkueeseensa ja pysähtyä… Hänen olisi syytä katsoa peiliin, eikä seurata muiden tekemisiä.

Chelsea on kärsinyt alkukaudella loukkaantumisista. Sivussa ovat tälläkin hetkellä N’Golo Kanté, Victor Moses ja Danny Drinkwater. Lisäksi Álvaro Moratalta jäi väliin muutama ottelu. David Luiz puolestaan loukkasi pohjettaan eilisessä Roma-pelissä, joten häneltä saattaa jäädä tulevan viikonlopun valioliigakierros väliin.

Contelta kysyttiin myös itse pelistä, joka päättyi 3-3-tasatulokseen.

– En pitänyt siitä jalkapallosta, jota pelasimme suuren osan ottelusta, mutta vastuu on minun.

– Asettamalla topparin [Luiz] keskikentälle yritin suojella joukkuettani ja tehdä siitä pitävämmän. Toisaalta me menetimme täysin tapamme pelata jalkapalloa.


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!