Espanjalaispelaaja César Azpilicueta myöntää, että moraali on Chelseassa alhaalla kolmen ottelun voitottoman putken myötä.

Lontoolaiset kaatoivat Atlético Madridin viime kuussa vieraskentällä, mutta sen jälkeen tuli peräkkäiset liigatappiot Manchester Citylle ja Crystal Palacelle. Mestarien liigassa Chelsea joutui puolestaan tyytymään 3–3-tasapeliin Roman kanssa.

– Ilmapiiri ei ole tällä hetkellä paras mahdollinen. On totta, ettei tämä ole paras hetkemme, Azpilicueta toteaa.

– Tulimme peliin kahden peräkkäisen valioliigatappion jälkeen. Peli oli käsissämme, kun olimme 2–0-johdossa, mutta olimme myös häviämässä ollessamme 2–3-tappioasemassa, hän jatkaa.

– Onnistuimme saamaan pisteen. Olemme lohkon kärjessä ja jatkamme taistelua. Nousu mukaan peliin ja pisteen nappaaminen on iso asia joukkueen kannalta. Se osoitti luonnetta ja sen, ettemme anna periksi.

– Todellisuus on kuitenkin se, että olemme pelanneet kolme peliä ilman voittoa. Yritämme palata voittojen tielle lauantaina.

Seuraavassa liigakamppailussaan Antonio Conten suojatit kohtaavat Watfordin.

Lähde: Independent


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!