Valioliigassa on nähty tällä kaudella kahdet valmentajapotkut. Ensin sai lähteä Frank de Boer Crystal Palacesta ja hiljattain Craig Shakespeare Leicesteristä.

Yleisesti odotetaan, että kolmas lähtijä on Evertonin Ronald Koeman. Everton on kerännyt kahdeksasta ensimmäisestä valioliigapelistään vain kahdeksan pistettä. Sarjasijoitus on 16:s. Eurooppa-liigassa Everton on kahdesta pelistään hävinnyt yhden ja pelannut toisen tasan.

Viime perjantaina Evertonin pääomistaja Farhad Moshiri ja seuran puheenjohtaja Bill Kenwright kävivät Evertonin harjoituskeskuksessa. Virallisesti tuki annettiin Koemanille, mutta monessa tapauksessa aiemmin se on tiennyt potkuja melko pian.

– Kyllä, hän [Moshiri] kävi täällä, Koeman sanoi. Myös puheenjohtaja oli käymässä. Mitään viestiä ei varsinaisesti ollut, mutta yleistunnelma oli se, että he ovat joukkueen ja valmentajan takana, Koeman sanoi lehdistölle.

– Saatan olla kriisissä. Tiedämme, että kovinkaan usein valmentaja ei saa aikaa joukkueen kehittämiseen. Olen pahoillani Craigin puolesta, mielestäni hän teki erinomaista työtä viime kaudella.


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!