Watfordin Richarlison on ollut Valioliigan alkukauden suurimpia yllättäjiä. 20-vuotias brassilaituri on ratkonut Herhiläisille isoja pisteitä tehtyään kahdeksaan otteluun kolme maalia.

Richarlisonin juuret juontuvat karuista kotioloista. Taituri asui Nova Venecian Vila Rúbian pahamaineisella alueella.

Teini-iässä nuorukainen sai jopa katsoa aseenpiippua edessään.

– Muistan kasvaessani Brasiliassa tilanteen, kun mies osoitti minua aseella luultuaan minua huumediileriksi, joka yrittää ryöstää hänen jakelualueen. Se oli minun elämääni. Chelsean kohtaaminen tuntuu tämän jälkeen hyvin paljon helpommalta, Richarlison kertoi The Telegraphin haastattelussa.

– Tuollaiset asiat olivat luonnollisia elämässäni. En pelännyt lainkaan. Näin huumeita joka päivä edessäni ja myös aseenlaukauksia. Meillä oli pieni talo. Siellä oli takapiha, jonne ihmiset piilottivat huumeita ennen myyntiä. He olivat ystäviäni, joten en tehnyt asialle mitään. He myivät enimmäkseen ruohoa ja sellaista, mutta itse en niihin koskenut. Jotkut ystäväni ovat nyt vankilassa.

Richarlison olisi voinut päätyä ilman jalkapalloa huumediileriksi. Apuna paremmassa uravalinnassa olivat opastavat valmentajat.

– Kaikki palaset olivat kohdallaan tehdäkseen minusta huumediilerin. Valmentajani olivat kuitenkin poliiseja. Kun he tajusivat mistä tulin, he tarjosivat neuvoja pysymään kaidalla tiellä, Watford-laituri muisteli.


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!