Manchester United koki kauden ensimmäisen tappionsa yllättävässä paikassa, sarjanousija Huddersfieldin vieraana (raportti). Terrierit tekivät jo ensimmäisellä jaksolla kaksi maalia Unitedin virheistä, ja vaikka vieraat nousivatkin maalin päähän, ei loppukiri ollut kovin kaksinen. Toki lisäajalla Chris Smallingin veto edellytti sankarillisia toimenpiteitä Tanskan maajoukkuetoppari Zankalta.

1920-luvun mahtiseura Huddersfield ja United eivät olleet kohdanneet sarjaottelussa yli 40 vuoteen. Voitto merkitsikin Huddersfieldille ensimmäistä voittoa Unitedista sitten Helsingin olympiavuoden 1952.

Manchester Unitedin manageri José Mourinho ei sortunut ottelun jälkeen selittelyyn, vaan antoi suoraselkäisesti Huddersfieldille täyden tunnustuksen.

– Paras joukkue voitti, Mourinho kuittasi haastattelussa.

ODDSbible

@ODDSbible
Jose Mourinho has actually just admitted that the best team won...

Toisessa maalissa pahaan virhearvioon sortunut ruotsalaistoppari Victor Lindelöf sai valmentajaltaan synninpäästön. Vastuun tappiosta Mourinho sälytti mieluummin koko joukkueelle.

– Ei ole reilua sanoa, että virheet olisivat aiheuttaneet tappiomme. Tappio johtui pikemminkin siitä, että pelasimme kehnosti ensiminuutista lähtien. Maksoimme siitä hinnan ja ansaitsimme tappiomme.

Mourinhon mielestä peli ratkaisiin yksinkertaisesti asennepuolella.

– Joukkue, joka halusi voittoa enemmän, voitti. Kun paras joukkue voittaa, se on pulinat pois.

– En tiedä, miksi Huddersfield halusi sitä enemmän. En kritisoi pelaajiani median edessä.

– Yllätyin peliesityksestämme, sillä en odottanut sitä. Joukkue, joka aloitti tunteella, aggressiivisuudella ja intohimolla, ja pelasi elämänsä ottelua, oli ottelun voittanut joukkue.


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!