Manchester City on ehdottomasti tällä hetkellä yksi Euroopan kuumimmista joukkueista. Se on kaikki kilpailut mukaan lukien kymmenen ottelun voittoputkessa ja maaliero näistä peleistä on murskaava 36-6.

Joku valmentaja voisi tässä vaiheessa nostaa kädet ilmaan ja tyydyttäytyä nykyiseen todella vakuuttavaan tilanteeseen, mutta Pep Guardiola kertoi tahtovansa joukkueen vielä parantavan.

– Olen sanonut jo monta kertaa viime viikkoina, että viime pelimme ovat olleet hyviä, mutta meillä on edelleen parannettavaa, Guardiola kertoi lehdistötilaisuudessa.

– Tämä on syy siihen, että olemme tässä tilanteessa. Jos uskoisimme, että olemme valmiita, niin ei olisi mitään järkeä jatkaa vain pysyäksemme samassa.

Seuraavaksi joukkue kohtaa kotikentällään kautensa pirteästi aloittaneen Burnleyn. Guardiola vakuutti, ettei edessä oleva kamppailu ole niin helppo, mitä voisi luulla.

– He tekevät todella hyvin sen, minkä he osaavat. He ovat mestareita hyökkäämään laidoilta, kakkospalloista ja erikoistilanteista. Tämän lisäksi he puolustavat niin, että rangaistusalueella on todella paljon pelaajia.

– On vaikeaa hyökätä heitä vastaan, koska he ovat fyysisesti niin vahvoja. Meidän tulee yrittää olla dynaamisia ja pelata nopeasti.

Manchester City on edelleen tappioton tämän kauden Valioliigassa, mutta myös Burnleyllä on puolellaan erinomainen tilasto – he eivät ole hävinneet yhtään tämän kauden vierasotteluistaan.

Manchester City – Burnley lauantaina klo 17:00


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!