Harry Kane vakuuttaa olevansa valmis pelaamaan koko uransa Tottenhamissa. Englantilaishyökkääjä on ollut tällä kaudella jälleen hurjassa vedossa tehtyään seurapeleissä ja maaotteluissa 15 otteluun saman verran maaleja.

Valioliigan kaksinkertaisen maalikuninkaan kova kunto on herättänyt myös Euroopan suurseurojen kiinnostuksen. Kane ei kuitenkaan näe tulevaisuuttaan muualla.

– Olisin mielelläni yhden seuran mies. Se riippuu siitä, miten seura menee eteenpäin ja managereista. Haluaisin kuitenkin jäädä tänne. Tämä on tällä hetkellä hyvä paikka. Harjoituskeskus on uskomaton ja uusi stadion on tulossa. Managerikin on loistava ja meillä on nuori joukkue. Tämä on kotini. Haluan voittaa täällä, Kane sanoi Daily Mirrorin haastattelussa.

Espanjalaismedioissa on puhuttu viime päivinä Real Madridin olevan kiinnostunut Kanen palveluksista. Spurs-kasvatti kuitenkin kuittaa puheet vain huhuina.

– Olemme kaikki tyytyväisiä täällä ja solmimme pitkät jatkosopimukset. Huhuja voidaan pitää kehuina. Ne näyttävät sen, että pärjäämme hyvin joukkueena. Emme kuitenkaan noteeraa niitä. Meillä on töitä täällä tehtävänä, Kane lisäsi.


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!