Sarjanousija Huddersfield vastasi yhdeksännen valioliigakierroksen suurimmasta yllätyksestä, kun se aiheutti kotikentällään Manchester Unitedille sen kauden ensimmäisen tappion. Aaron Mooy ja Laurent Depoitre hyödynsivät avausjaksolla armotta United-pelaajien virheet, eikä vieraiden toisen jakson kiri nostanut sitä kuin maalin päähän.

Huddersfieldin tulokasmanageri David Wagner oli syystäkin haljeta ylpeydestä jättivoiton jälkeen.

– Tämä on valtavan upea tulos Huddersfieldille seurana. Voitimme kotikentällä Manchester Unitedin ja aiheutimme heille kauden ensimmäisen tappion. Tämä on kerta kaikkiaan suurenmoinen hetki kaikille, Wagner hehkutti Sky Sportsilla.

– Olimme tänään parhaimmillamme ja Man United ei välttämättä ollut. Pelaajat tekivät minut hyvin ylpeäksi. Tämä on ehdottomasti yksi manageriurani ylpeimmistä hetkistä.

Wagner vannotti, että hän oli sanonut pelaajilleen ennen ottelua positiivisen tuloksen olevan mahdollinen ja kiisti voitossa olleen kyse onnesta.

– Asenteemme ja taisteluilmeemme takia voin sanoa, että tulos oli ansaittu. Tietysti muutimme lähestymistapaamme hieman ja puolustimme vähän alempana. Halusimme rikkoa heidän pelinrakenteluaan ja se toimi.


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!