Tottenhamin puheenjohtaja Daniel Levy ja Real Madridin presidentti Florentino Peréz tapasivat viime tiistaina ennen joukkueidensa välistä Mestarien liiga -ottelua.

Espanjalaisen Onda Ceron radio-ohjelma El Transistorin mukaan yksi lounaan puheenaiheista oli Harry Kane, johon Peréz on iskenyt silmänsä.

The Times uutisoi aiemmin tällä viikolla, että Levy ei aio päästää Kanea muualle ainakaan alle nykyisen ME-siirtosumman eli Neymarista maksetun 220 miljoonan euron. El Transistorin mukaan tämä väite pitää paikkansa ja Real Madrid on valmis tuon summan maksamaan, jos osan hurjasta summasta voi maksaa pelaajalla tai pelaajilla.

Lähde kertoi, että Real Madrid tahtoisi maksaa osan siirtokorvauksesta entisellä Tottenham-pelaajalla Gareth Balella, joka vaihtoi Lontoon Madridiin vuonna 2013.

Viime aikoina 28-vuotias walesilainen on kärsinyt paljon loukkaantumisista ja tämän vuoksi Peréz on valmis hänestä luopumaan saadakseen hurjassa vireessä olevan Kanen Santiago Bernabéulle.

Osana kauppaa saattaisi liikkua myös kolmas pelaaja, sillä Mauricio Pochettinon kerrotaan arvostavan Real Madridin 20-vuotiasta Borja Mayoralia erittäin paljon. Hänellä madridilaiset voisivat saada siirtosummasta noin 30 miljoonaa euroa pois.

24-vuotias Kane toki itse rauhoitteli siirtohuhuja aiemmin tällä viikolla, kun hän sanoi, että jos Tottenham menee eteenpäin ja on oikean valmentajan alaisuudessa, hän valmis olemaan yhden seuran mies.


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!