Chelsea-legenda John Terry vietti viime keväänä haikeita jäähyväisiä. Sekä lontoolaisseuran että Englannin maajoukkueen kapteenina pitkään toimineen Terryn ura Chelseassa tuli päätökseensä, mutta pelihaluja oli edelleen.

36-vuotias toppari löysi uuden seuran sarjaporrasta alempaa Aston Villasta. Jos viime kaudella vastuuta tulikin niukanlaisesti, on Terry saanut taas pelata sydämensä kyllyydestä. Kapteenin nauhan Villassakin käsivarteensa saanut puolustaja on pelannut täydet minuutit uuden joukkueensa kaikissa sarjaotteluissa.

Lauantaisessa Aston Villa-Fulham -ottelussa nähtiin hieno hetki, kun Terry onnistui ensimmäistä kertaa maalinteossa uuden seuransa paidassa. Maali tuli erikoistilanteesta, kuinkas muutenkaan. Terry puski vapaapotkun varmasti sisään ja tuuletti osumaansa 492 valioliigaottelun ja 41 -maalin kokemuksella.

Terry teki ensimmäisen maalinsa Chelsean paidassa Valioliigassa 20.2.2000. Sen jälkeen hän on onnistunut maalinteossa jokaisella kaudella, joten miehen ammattilaisura on jatkunut nyt 18 kautta putkeen vähintään kausi per maali -tahdissa.

VBET.Com

@VBET_com
John Terry scores his first goal for #AstonVilla ⚽️
#AVLFUL

Aston Villa on 13 kierroksen jälkeen sarjassa viidentenä tiukasti mukana Mestaruussarjan nousutaistelussa.


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!