Manchester United koki kauden ensimmäisen sarjatappionsa lauantaina Huddersfieldin vieraana 2-1-lukemin.

Yksi ottelun suurimmista epäonnistujista oli vaihdosta loukkaantuneen Phil Jonesin tilalle tullut Victor Lindelöf. 23-vuotiaan ruotsalaispuolustajan pelaaminen varsinkin Huddersfieldin voittomaalissa oli heikkoa.

Kyseessä ei ollut miehen ensimmäinen virhe ja monet ovat jo alkaneet epäillä, onko hän 31,5 miljoonan punnan hintalappunsa arvoinen.

Pelaajaransa jo lopettanur Englannin maajoukkueen ex-pelaajan Owen Hargreaves otti kantaa Lindelöfin otteisiin Huddersfield-ottelun jälkeen.

– Hän todella oli hätää kärsimässä, Man Unitedissakin pelannut Hargreaves aloitti BT Sportille.

– Benficassa hän pelasi todella hyvin Mestarien liigassa. Osa esityksistä olivat erinomaisia. Me kuitenkin olemme nähneet, kuinka vaikeaa hänellä oli Real Madridia vastaan UEFA Super Cupissa ja lauantaina hän oli osallisena kahdessa maalissa.

– Hänet heitettiin toiminnan keskelle, kun Phil Jones jouduttiin vaihtamaan ja sen jälkeen hänellä oli todella, todella paljon vaikeuksia.

Hargreaves epäilee, ettei manchesterilaisseuran valmentaja José Mourinho pysty enää täysin luottamaan Lindelöfiin.

– Mourinhon luotto täytyy ansaita ja lauantaina hän menetti sen esityksellään.


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!