Tottenham vaikuttaa alkukauden perusteella tehneen todella onnistuneen hankinnan kolumbialaistoppari Davinson Sánchezissa. Ajaxista saapunut 21-vuotias puolustaja on ottanut heti ison roolin Spursin alakerrassa, ja pelasi myös erinomaisen ottelun tiistaisella vierailulla Santiago Bernabéulle. Tottenham haki tuolloin Real Madridilta 1-1 -tasapelipisteen.

Sánchez uskoo Madridin pelin antaneen joukkueelle kosolti lisää itseluottamusta. Liverpool saakin olla varuillaan sunnuntaina, kun se vierailee Tottenhamin tämänhetkisellä kotistadionilla Wembleyllä. Olkoonkin, että Tottenham ei ole voittanut Redsiä yhdeksään valioliigaotteluun, ja Wembleylle sopeutuminen on Spursilla yhä kesken.

 

– Olemme yrittäneet saada Wembleyllä mahdollisimman paljon pisteitä, mutta valitettavasti niin ei ole käynyt. Voitimme siellä Mestarien liigassa ja Liigacupissa, ja saimme siellä juuri täyden pistepotin myös liigassa, Sánchez kertaa Independentin haastattelussa.

– Ottelu on erityislaatuinen, koska molemmilla joukkueilla on pelaajia, jotka osaavat ratkaista isoja pelejä. Liverpool-pelistä tulee vaikea, mutta uskomme voittavamme sen, koska meillä on mentaliteetti, jolla voimme säilyttää tiistaisen suoritustasomme.

– Tärkeintä on asenteemme. Toivomme pelaavamme seuraavan pelin yhtä hyvin kuin edellisemmekin.

 

Sánchez on sopeutunut nopeasti elämään Lontoossa myös kentän ulkopuolella.

– Elämäni on hiljaista ja rauhallista, ja olen aina rentoutunut. Pysyn mielelläni kotona, koska ajattelen aina pelejä ja treenejä. Pidän paljon yhteyttä perheeni kanssa. Nautin Lontoosta, käyn ravintoloissa ja joskus menen keskustaan, Sánchez selvittää.