Manchester Unitedin ja Englannin maajoukkueen entinen huippupuolustaja Gary Neville on toiminut peliuransa jälkeen valmentajana espanjalaisessa suurseurassa Valenciassa sekä apuvalmentajana Englannin maajoukkueessa.

Kumpikin pesteistä meni pahasti penkin alle, sillä Valenciasta hän sai potkut 28 ottelun jälkeen ja Englanti putosi MM-kisoissa Islannille.

Vaikeiden kokemusten seurauksena nykyään Sky Sportsin asiantuntijana toimiva Neville on päättänyt, ettei aio valmentaa enää koskaan.

– Ei enää koskaan. Olen miljoonan mailin päässä siitä [valmentamiseen palaamisesta], Neville kertoi Daily Mailille.

– Toki ”ei koskaan” on vahvasti sanottu, koska kymmenen vuoden päästä saatan herätä ja todeta haluavani valmentaa. Rakastan jalkapalloa ja joukkueessa olemista, mutta en halua olla osana sitä ympäristöä enää.

Neville paljasti, ettei valmennusuran päättyminen ole ollut siitä kiinni, etteikö hänellä olisi ottanut ottajia, sillä niitä on ollut miehen mukaan sekä Valioliigassa että Mestaruussarjassa.

– Olen hylännyt kaksi tai kolme tarjousta Valioliigasta ja kaksi tarjousta Mestaruussarjasta.


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!