Sopimuksensa viimeistä kautta pelaavan Mesut Özilin lähdöstä pois Arsenalista on huhuttu jo pidemmän aikaa. Tuoreimmat juorut vievät saksalaista ensi kaudeksi tai kenties jo tammikuussa Manchester Unitediin. Onpa sellaistakin väitetty, että Özil olisi jo pelikavereilleen tulevasta United-siirrosta kertonut.

Özil oli kuitenkin sunnuntaina elementissään, kun Arsenal kaatoi Evertonin 5-2. Keskikenttäpelaajalle kirjattiin maali ja maalisyöttö. Lisäksi Özilille tilastoitiin kahdeksan rakennettua maalipaikkaa, enemmän kuin kellekään muulle pelaajalle yhdessä ottelussa alkukauden aikana.

Özilin peli-iloa uhkunut esitys kelpasikin manageri Arsène Wengerille näytöksi siitä, ettei mies ole lähdössä minnekään.

[readmore from=Mesut-Özil]

– Elämme ympäristössä, jossa meidän täytyy osata käsitellä vääriä uutisia. Pelaajilla ja minulla on aina vain yksi vastaus, ja se on se, mitä jalkapallokentällä tapahtuu, Wenger kommentoi Özilin tilannetta ottelun jälkeen Squawkan mukaan.

– Kun näkee Mesutin niin keskittyneenä kuin hän oli tänään, ja nauttivan pelistä kuten hän nautti tänään, on vaikeaa uskoa sellaisiin huhuihin.


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!