Arsenalin manageri Arsène Wenger on siirtänyt vasemman laitapuolustajan tontilta tutun Nachon Monrealin keskuspuolustajan tontille, Tykkimiesten kolmen puolustajan linjassa. Ratkaisu on ollut menestyksekäs, sillä espanjalainen on sopeutunut topparin rooliin erinomaisesti.

Sunnuntain valioliigaottelussa, jossa Arsenal kukisti Evertonin 5-2, 31-vuotias Monreal viimeisteli Arsenalin 1-1 -tasoitusmaalin. Osuma oli puolustajalle toinen kolmessa viime ottelussa. Puolustajatoveri Hector Belleríniin Nachon sopeutuminen on tehnyt vaikutuksen.

– Sellainen Nacho on! Minusta hän pelaa todella hyvin, Bellerín kehaisi maanmiestään Arsenalin kotisivuilla.

 

– Nacho on vaihtanut pelipaikkaa, mutta se sopii hänelle hyvin. Nyt hän on saanut siitä vähän kokemusta ja on alkanut tehdä maalejakin. Olen todella iloinen hänen puolestaan.

– Nacho on rauhallinen kaveri eikä mikään tavallinen jalkapalloilija. Hän on kelpo ammattilainen, joka pitää itsestään huolta ja näyttää sen kentällä.

– Jokaisen pelaajan seurassa pitäisi olla sillä tasolla ja kykenevä tekemään maaleja, antamaan maalisyöttöjä ja pelaamaan hyvin. Tänään ei ollut minun vuoroni, mutta eiköhän sekin vielä tule, Bellerín jatkaa.

Viidettä kauttaan Arsenalissa pelaava Monreal on pelannut tällä kaudella kaikki joukkueensa sarjapelit alusta loppuun asti.

 


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!