Southamptonin kotiareenalla St Mary’s Stadiumilla tapahtui aiemmin tällä viikolla erikoinen välikohtaus, uutisoi paikallislehti Daily Echo verkkosivuillaan.

Neljä stadionille tunkeutunutta miestä pakeni vartijoilta erikoisessa jahdissa keskellä yötä. He latasivat myöhemmin sosiaaliseen mediaan videon, joka näyttää, millä tavalla he pääsivät sisään.

Videota on katseltu jo satojatuhansia kertoja. Siinä näkyy, kuinka ryhmä liikkuu keskellä kenttää ja yrittää vierailunsa yhteydessä avata myös stadionin katolle johtavan luukun.

Vartijoille ja poliisille ilmoitettiin asiasta, mutta miehet onnistuivat pakenemaan porttien kautta ja jatkoivat pakomatkaansa katuja pitkin.

– Saimme 23. lokakuuta pian aamuneljän jälkeen ilmoituksen, jonka mukaan neljä ihmistä oli tunkeutunut St Mary’s Stadiumille. Vartijat olivat paikalla, poliisi ei ollut, poliisitiedotteessa kerrotaan.

Jotkut ovat nyt vaatineet rakennuksen turvatoimien tarkastamista. Southamptonin tiedottajan mukaan seura onkin aloittanut tutkinnan tapahtumien johdosta.

– Suhtaudumme turvallisuuteen liittyviin asioihin äärimmäisellä vakavuudella ja aiomme tarkastella turvallisuuskäytäntöjämme.


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!