Jonjo Shelvey johdatti joukkueensa kapteenina kentälle valioliigakauden ensimmäiseen otteluun Tottenhamia vastaan. Noin tunti myöhemmin hän lensi kentältä ulos tallottuaan vihellyksen jälkeen Dele Allin jalan päälle.

Hänen joukkueensa jäi vajaalle ja hävisi ottelun. Nyt mies puhui suunsa puhtaaksi punaisesta kortista ja sen seurauksista.

– En poistunut pukuhuoneesta ennen kuin saimme lähteä kotiin, koska oloni oli niin huono. Tunsin, että olin pettänyt koko joukkueen ja niin olinkin tehnyt, Shelvey kertoi Sky Sportsille.

– Lukitsin itseni huoneeseeni, koska en tahtonut puhua kellekään – edes perheelleni. Suljin puhelimeni ja television ja murjotin loppuillan.

– Rehellisesti sanoen en halunnut pelata jalkapalloa.

Punaisen kortin jälkeen Shelvey kärsi kahden ottelun pelikiellon. Tämän jälkeen joukkueen valmentaja Rafael Benitez ei luottanut 25-vuotiaaseen keskikenttäpelaajaansa kuten ennen. Kolmessa pelikiellon jälkeisessä ottelussa minuutteja kertyi vain 43.

Sitten tuli uusi käännekohta. Tällä kertaa positiivinen sellainen. Shelvey pelasi Liverpoolia vastaan täydet 90 minuuttia ja syötti joukkueensa maalin, jonka ansiosta he saivat ottelusta pisteen.

– Liverpool-peli oli kauden käännekohta minulle, sillä muistin vielä tuntemukseni Tottenham-ottelun jälkeen.

– Mutta sitten saat sen tuntemuksen, kun Liverpool-pelin jälkeen olet innoissasi, sillä olet pelannut hyvin ja syöttänyt maalin.

– Sanoin [Benitezille], että aion tehdä töitä hullun lailla, jotta saan jälleen hänen ja joukkueen luottamuksen takaisin.

Kyseisen ottelun jälkeen Shelvey on jälleen pelannut joka kerta täydet minuutit, eikä Newcastle ole hävinnyt kertaakaan. Joukkueen pelaa kymmenennen kierroksen ottelunsa maanantai-iltana Burnleyn vieraana.


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!