Manchester City jatkaa edelleen suvereenisti Valioliigan kärjessä. Tuoreimman päänahan se skalpeerasi Arsenalilta, joka taipui Etihad Stadiumilla lukemin 3-1 (raportti).

Cityn voitossa oli kuitenkin hieman karvas sivumaku, sillä kaksi Citizensin viimeistä maalia olivat kyseenalaisia ja keskustelua herättäviä.

Cityn toinen osuma syntyi rangaistuspotkusta, joka tuomittiin Raheem Sterlingin mentyä melko helposti nurin kaksinkamppailussa Nacho Monrealin kanssa. Kolmas maali puolestaan oli kohtalaisen selkeä paitsio – televisiohidastuksessa ainakin. Joka tapauksessa ainakin niin selkeä, että lähes koko Arsenalin puolustuslinja lopetti pelaamisen kesken.

Kuten arvata saattaa, oli Arsenalin manageri Arsène Wengerillä medialle asiaa tuomarityöskentelyn suhteen. Tämänpäiväisen ottelun tuomitsi Michael Oliver, mutta huomiotta ei jäänyt viime vuodenkaan vastaava taisto.

– Tuomari ratkaisi tämänpäiväisen ottelun helpolla rankkarilla ja paitsiomaalilla. Olemme kuitenkin tottuneet siihen vierailuillamme täällä. Viime vuonnakin City sai kaksi paitsiomaalia, Wenger pauhasi Sky Sportsin haastattelussa.

– Minusta tuntuu, etteivät tuomarit tee tarpeeksi töitä, sillä heidän tasonsa laskee kausi kaudelta. Tapahtunutta ei voi hyväksyä.

– Tuomareiden fysiikan taso on hyvä, mutta päätökset eivät. Olimme 2-1 -tilanteessa pelissä mukana ja sitten tuomari hyväksyi selvän paitsiomaalin. Tietysti se tappoi meidän pelimme.

Kun Wengeriltä kysyttiin, olivatko City-ottelun tuomarivihellykset täpäriä päätöksiä, ranskalaisen vastaus oli ytimekäs:

– Pelkästään vääriä.


Seuraa meitä myös Instagramissa, Facebookissa ja Twitterissä. Instagramissa näet kätevästi mielenkiintoisimmat uutisemme, Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!