Newcastle on kiinnostunut ostamaan Danny Ingsin Liverpoolista. Asiasta kertoo alueen paikallislehti Chronicle Live.

Lehden tietojen mukaan Newcastle olisi kiinnostunut lyhytaikaisesta pestistä, eli käytännössä loppukauden kattavasta lainasta.

Newcastlen päävalmentaja Rafa Benítez haluaisi ihannetilanteessa hankkia tammikuussa kaksi uutta hyökkääjää. Ainakin toisen kohdalla kysymys on kuitenkin se, löytyykö ensin Aleksandar Mitrovićille ottajaa.

Viime kesänä Benítez olisi Chroniclen mukaan halunnut hankkia Lucas Pérezin Arsenalista. Kiinnostusta oli myös Stevan Jovetićia kohtaan. Kumpaakaan Benítez ei saanut.

Ings olisi siitä potentiaalinen hankinta, että Newcastlen omistajanvaihdos – joka voi toteutua lähikuukausina – ei välttämättä vaikuttaisi kauppaan. 25-vuotias englantilainen kun on pelannut kahden viime vuoden ajan lähinnä reservien otteluita. Ings on kärsinyt isoista polvivammoista, joiden vuoksi häneltä on jäänyt lähes kaikki ottelut väliin kaudesta 2015-16 lähtien.

Tällä hetkellä Ings on pelikunnossa, mutta hän ei mahdu Liverpoolin edustusjoukkueeseen. Sikäli lainasiirto Newcastleen voisi olla hyvä ratkaisu kaikille osapuolille.


Seuraa meitä myös Instagramissa, Facebookissa ja Twitterissä. Instagramissa näet kätevästi mielenkiintoisimmat uutisemme, Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!