Arsenal-vahti kiistää Pohjois-Lontoon vallanvaihdon: ”Tottenhamin on aika voittaa jotain”

© Kuva: Getty Images

Katso Englannin Championshipin matsit ilmaiseksi!

  • Katso esimerkiksi kaikki Teemu Pukin ottelut ilmaiseksi
  • Palvelu voimassa koko kauden

Tottenham sijoittui viime kaudella ensimmäistä kertaa 22 vuoteen Arsenalin edelle Valioliigassa sarjataulukossa. Spursin sijoitus oli toinen, kun Gunners jäi sarjassa sijalle viisi, ja ensi kertaa pariin vuosikymmeneen ulos Mestarien liigasta.

Tykkimiesten maalivahdin Petr Cechin mielestä on kuitenkin liian aikaista puhua Pohjois-Lontoon muuttuneista voimasuhteista. Sitä ennen Tottenhamin tulisi voittaa jotakin.

– En usko vallanvaihdon tapahtuneen. Joskus asiat voivat muuttua yhden hassun vuoden ajaksi, mutta meille tärkeintä on kilpailla muita joukkueita vastaan Valioliigan mestaruudesta, Cech toteaa Sky Sportsin haastattelussa.

– Emme kilpaile vain Tottenham Hotspuria vastaan. Kaksi vuotta sitten, kun sijoituimme heidän edelleen, olimme pettyneitä, koska emme voittaneet mestaruutta. Meidän tavoitteemme on mestaruus, emmekä katsele, mitä Tottenham tekee.

– Tottenham on ollut kärkipäässä viime vuosina, joten nyt heidän on aika voittaa jotain osoittaakseen edistyneensä. Menestyksessä on viime kädessä kyse pokaalien voittamisesta, Cech painottaa.

Arsenalkaan ei ole päässyt vuosiin juhlimaan valioliigamestaruutta, mutta viime toukokuussa se voitti FA Cupin kolmannen kerran viimeisen neljän vuoden aikana.

Kauden ensimmäinen Pohjois-Lontoon derby pelataan Arsenalin kotikentällä tulevana lauantaina.


Seuraa meitä myös Instagramissa, Facebookissa ja Twitterissä. Instagramissa näet kätevästi mielenkiintoisimmat uutisemme, Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa! Meidät löydät myös Snapchatista nimellä valioliiga.


Katso Englannin Championshipin matsit ilmaiseksi!

  • Katso esimerkiksi kaikki Teemu Pukin ottelut ilmaiseksi
  • Palvelu voimassa koko kauden