© Kuva: Getty Images

Belgian maajoukkueessa kuohuu – parhaalta pelaajalta voimakas avautuminen joukkueen taktiikasta

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Belgia selvitti ensimmäisten maiden joukossa tiensä ensi kesän MM-kisoihin. Hyvästä suorituksesta huolimatta joukkueessa ei ole kaikki hyvin.

Belgia pelasi tuoreimmassa harjoitusottelussaan 3-3-tasapelin Meksikoa vastaan. Manchester Cityssä pelaavan Kevin De Bruynen mukaan ilmassa on vaarallisia merkkejä.

– Meksiko vain oli taktisesti parempi. Heidän pelitapansa pakotti meidän kaikki viisi puolustajaamme makaamaan alhaalla. Olimme ihan pulassa keskikentällä – se oli viisi vastaan seitsemän, De Bruyne vuodatti belgialaiselle Het Laatste Niewus -lehdelle Sky Sportsin mukaan.

– Niin kauan kuin meillä ei ole hyvää taktiikkaa, meillä on ongelmia Meksikon kaltaisia joukkueita vastaan. Sääli, ettemme ole vielä löytäneet ratkaisua.

– Meidän pelitapamme on periaatteessa todella puolustava, mutta meillä on kentällä paljon hyökkääviä pelaajia, jotka haluavat palloa. Se aiheuttaa ongelman, kuten Meksikoa vastaan nähtiin.

– Me hallitsimme palloa todella vähän, eivätkä kaikki pelaajat sopineet siihen pelitapaan.

– Loppujen lopuksi se on [Roberto] Martínez, joka päättää. Mielestäni valmentajan on löydettävä ratkaisu, jotta voimme välttää tällaiset tilanteet tulevaisuudessa.

44-vuotias Martínez on valmentanut Belgian maajoukkuetta kesästä 2016 lähtien. Sitä ennen hän on luotsannut Evertonia, Wigania ja Swanseaa.

Belgian pelaamisesta saadaan tuore näyte tänään, kun joukkue kohtaa harjoitusottelussa Japanin. Ottelu alkaa kello 21.45 Suomen aikaa.


Seuraa meitä myös somessa!
Instagramissa
Facebookissa
Twitterissä
Lisää Snapchatissa valioliiga


» Kuka pärjää, kuka floppaa? Lue kattava ennakkopakettimme valioliigakaudesta TÄÄLTÄ!

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon