Man Unitedin La Ligaan lainaama pelaaja haluaa jäädä Espanjaan – ”Olisi hyvä vaihtoehto”

© Kuva: Getty Images

Katso Englannin Championshipin matsit ilmaiseksi!

  • Katso esimerkiksi kaikki Teemu Pukin ottelut ilmaiseksi
  • Palvelu voimassa koko kauden

Andreas Pereira ei katsoisi pahalla, jos Valencia saisi pidettyä miehestä kiinni myös ensi kaudellakin.

Manchester Unitedista Valenciaan elokuun lopussa kauden mittaisen lainasopimuksen voimin saanut Pereira totesi paikalliselle Superdeportelle, ettei välttämättä haluaisi jättää Valenciaa taakseen kesällä.

Pereira halusi poistua Manchester Unitedista peliajan perässä muualle ja kauden loistavasti aloittaneessa Valenciassa asiat ovat sujuneet, sekä laitapelaaja on saanut mukavasti peliaikaakin.

– Haluan olla täällä koko kauden ja auttaa Valenciaa heinäkuuhun saakka. Se on ajatus, jonka kanssa tänne tulin. Tiedän, että Unitedilla on klausuuli, jonka avulla he voivat kutsua minut takaisin kesken kauden, mutta olen keskittynyt vain Valenciaan ja haluan jäädä tänne.

– On tärkeää, että pääsen pelaamaan, koska vain siten voin kehittyä, olla parempi ja auttaa Valenciaa. Olisi hyvin vaikeaa palata Unitediin kesken kauden ja jatkaa samaa kehityskäyrää, mikä minulla nyt on.

– Olisi hienoa, jos voisin jäädä tänne lainasopimukseni jälkeen. Olen hyvin onnellinen Valenciassa, Pereira totesi.

Manchester Unitedille Pereiran ilmoitus on harmillinen. Manageri José Mourinho ilmoitti jo syyskuussa olevansa pettynyt Pereiran haluun lähteä lainalle sen sijaan, että hän olisi kilpaillut peliajasta Unitedissa. Mourinho muistutti tuolloin Unitedin takaisinkutsuoikeudesta, mutta nyt Pereira ei näytä haluavan takaisin Englantiin edes kesällä.

21-vuotias keskikenttäpelaaja solmi elokuussa Unitedin kanssa pitkän jatkosopimuksen, vain vähän aikaa ennen lainalle lähtöään.

Lähde: Superdeporte

Katso Englannin Championshipin matsit ilmaiseksi!

  • Katso esimerkiksi kaikki Teemu Pukin ottelut ilmaiseksi
  • Palvelu voimassa koko kauden