Ranskalaislehti L’Expression kertoo, että Leicesterin hyökkääjä Islam Slimani toivoo päätyvänsä uuteen seuraan tammikuun siirtoikkunassa. Algerialainen saapui Leicesteriin kesällä 2016, mutta ei ole onnistunut vakiinnuttamaan asemaansa joukkueessa.

Tällä kaudella Slimani on mahtunut vain kerran Leicesterin avauskokoonpanoon. Lisäksi hän on päässyt viisi kertaa kentälle vaihtopenkillä aloitettuaan. Carabao Cupin kolmessa ottelussa Leicesterin seurahistorian kallein hankinta on tehnyt neljä maalia.

Ranskalaislehden mukaan Leicesterin uusi manageri Claude Puel haluaa kuitenkin nähdä Slimanin vielä kunnolla tositoimissa ennen kuin tekee päätöksen tämän tulevaisuudesta.

Leicesterin uskotaan pohtineen Slimanin myyntiä jo viime kesänä, mutta korkea hintalappu säikäytti potentiaalisina ostajina pidetyt Watfordin ja Newcastlen pois apajilta. Leicester halusi hinnan nousevan mahdollisimman lähelle 30 miljoonaa puntaa, jonka se itse maksoi Slimanista Sporting Lissabonille vuotta aiemmin.

 

Lähde: Leicester Mercury


Seuraa meitä myös Instagramissa, Facebookissa ja Twitterissä. Instagramissa näet kätevästi mielenkiintoisimmat uutisemme, Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa! Meidät löydät myös Snapchatista nimellä valioliiga.