Andrew Robertsonin alku Liverpoolissa on ollut hankala. Skotlannin maajoukkuepuolustaja on esiintynyt Hullista kesällä siirryttyään vain kolmesti Reds-paidassa.

– Tottakai tämä on minulle vaikeaa. Se ei ole mikään salaisuus. Vihaan olla pelaamatta. Nämä ovat olleet turhauttavat kolme kuukautta, Robertson kertoi Liverpool Echolle.

Robertson on jäänyt nokkimisjärjestyksessä uudelleen avaukseen nousseen Alberto Morenon taakse. Täydet minuutit Skotlannin maaottelussa Hollantia vastaan pelannut laitapuolustaja on puhunut manageri Jürgen Kloppin kanssa vähäisestä peliajastaan.

– Uskon onnistuneeni pelaamissani peleissä, joten kävin hänen kanssaan keskustelun asiasta. Hän antoi minulle muutaman asian joiden eteen tehdä työtä. Tiedän olevani edelleen hänen suunnitelmissaan, Robertson lisäsi.


Seuraa meitä myös Instagramissa, Facebookissa ja Twitterissä. Instagramissa näet kätevästi mielenkiintoisimmat uutisemme, Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa! Meidät löydät myös Snapchatista nimellä valioliiga.