Manchester Unitedin manageri José Mourinho löi melkoisen pommin pöytään, kun hän väitti, että Unitedin puolustaja Phil Jones olisi pelannut kuuden puudutuspiikin voimalla Englannin harjoitusmaaottelussa Saksaa vastaan.

Mourinho varmisti myös, ettei Jones ole käytettävissä lauantaina, kun United kohtaa Newcastlen Valioliigassa.

– Olen ollut managerina vuodesta 2000, enkä ole 17 vuoden aikana koskaan törmännyt tilanteeseen, jossa pelaaja olisi joutunut pelaamaan puudutettuna harjoitusottelussa, Mourinho kertoi Sky Sportsin mukaan.

– En ole enkeli ja minulla on ollut pelaajia mukana peleissä puudutettuina, mutta ne ovat olleet virallisia otteluita ja tärkeitä otteluita. Kuusi puudutuspiikkiä pelatakseen ystävyysottelussa, en ole koskaan kuullut moista ja Phil Jonesilla kävi näin, Mourinho jyrisi.

Englannin päävalmentaja Gareth Southgate joutui hankalaan rakoon harjoitusotteluissa Saksaa ja Brasiliaa vastaan, kun useat pelaajat kieltäytyivät maajoukkuekutsusta vedoten loukkaantumisiin. Mourinholta kysyttiin, oliko hän keskustellut asiasta Southgaten kanssa.

– En ole, kerroin vain totuuden. Hänelle annettiin puudutus iltapäivällä ennen ottelua, eikä hänen olonsa ollut hyvä alkulämmittelyn aikana. Lämmittelyn ja ottelun alun välissä hän sai viisi paikallispuudutusta lisää pelatakseen ystävyysottelun, Mourinho ihmetteli.