West Bromwichin manageri Tony Pulis on potku-uhan alla. Kokenut manageri on tehnyt West Bromin peräsimessä hyvää työtä, vaikka tällä kaudella tulokset ovat laahanneet.

West Brom on sarjataulukossa tällä hetkellä sijalla 16, pisteen verran karsintarajan yläpuolella. Viimeisistä viidestä ottelusta joukkue on kerännyt vain kaksi pistettä.

– Ei tarvitse minulle kertoa, että tulosten on parannuttava, Pulis sanoi BBC:n mukaan.

Viimeiset yhdeksän ottelua West Brom on pelannut Valioliigassa ilman voittoa. Villeimpien huhujen mukaan Pulisilla olisi aikaa seuraavat kaksi ottelua kääntää kurssi. Mikään helppo tehtävä kurssin kääntäminen ei tule olemaan, sillä vastaan tulevat ensin Chelsea ja sen jälkeen Tottenham.

Viime kaudella Pulis johti West Bromin kymmenenneksi, mikä oli varsin hyvä suoritus. Vahva viime kausi on nostanut odotuksia, ehkä liikaakin.

– Viime kaudella olimme pidempään kahdeksantena sarjassa kuin millään muulla sijalla. Lopulta päädyimme kymmenenneksi kolmatta kertaa seuran historiassa. Se oli myös vasta toinen kerta vuoden 1967 jälkeen, kun sijoitumme sisämaan seurojen ykköseksi, Pulis muistutti.

– Ymmärrän, että mitä enemmän annat, sitä enemmän ihmiset odottavat.

Tällä hetkellä Pulisin asema managerina on uhattuna. Toisaalta voitaisiin myös kysyä, olisiko West Brom menestynyt paremmin ilman Pulisia? Joka tapauksessa seuraavat kaksi Valioliigan ottelua voivat määrittää Pulisin jatkon.