Sky Sportsin asiantuntija Jamie Carragher ei ollut vakuuttunut Tottenhamin suorituksesta Arsenalia vastaan. Entinen Liverpoolin puolustaja on sitä mieltä, että Arsenal on yhä eri tasolla kuin Tottenham.

Carragherin mukaan Tottenham saattaa olla sarjataulukossa Arsenalia korkeammalla, mutta isossa kuvassa Tykkimiehet ovat yhä isoveljen roolissa Spursia kohtaan.

– Tottenhamilla on nyt vain etu ja he tulevat sijoittumaan Arsenalin yläpuolelle, mutta voimasuhteissa he ovat perässä. Heidän (Tottenham) pitäisi sijoittua viisi tai kuusi vuotta putkeen Arsenalin yläpuolelle.

– Luulen, että iso ulkomaalaispelaaja valitsisi Arsenalin, Carragher sanoi Sky Sportsille.

Carragherin mukaan Tottenhamia käsitellään eri tavalla kuin esimerkiksi suurseuroja.

– Siinä vaiheessa, kun kohtelemme Tottenhamia kuten kohtelemme Arsenalia, Manchesterin joukkueita ja Liverpoolia, siinä vaiheessa he ovat ohittaneet kilpailijansa, Carragher puhisi.

Spursin hyökkäävä keskikenttäpelaaja Dele Alli ei ollut parhaimmillaan Arsenalia vastaan lauantaina pelatussa Pohjois-Lontoon derbyssä. Arsenal voitto Tottenhamin 2-0, eikä Dele pystynyt tuottamaan oikein mitään Spursin hyökkäyksessä.

Delen kohtelu myös korostaa Arsenalin ja Tottenhamin eroa Carragherin mukaan.

– Pidämme Tottenhamia yhä nuorena joukkueena. Kun katsoo heidän pelaajia, niin kyllä mieleen tulee, että nyt heidän pitäisi nousta korkeammalle tasolle.

– Jos Mesut Özil olisi pelannut yhtä huonosti kuin Dele Alli edellisessä ottelussa, olisimme teurastaneet Özilin.