Chelsean ykkösmaalivahti Thibaut Courtois myöntää, etteivät hänen sopimusneuvottelunsa lontoolaisseuran kanssa ole edenneet. Asiasta kertoo London Evening Standard verkkosivuillaan.

Belgialaisen nykyistä sopimusta on jäljellä alle kaksi vuotta. Miehen kerrotaan tienaavan tällä hetkellä 100 000 puntaa, mutta hän haluaisi palkan kaksinkertaistuvan, jolloin hän olisi samassa palkkaluokassa Manchester Unitedin veräjänvartijan David de Gean kanssa.

Chelsea haluaisi kiinnittää maalivahtinsa monivuotisella sopimuksella, mutta tämä ei ole yhtään lähempänä allekirjoittamista. Lehti uutisoi kesäkuussa, että Courtois on hylännyt ensimmäisen tarjouksen.

– Mitä sopimukseeni tulee, se on asia, joka Chelsean on hoidettava agenttini kanssa. Mielestäni mitään uutta kehitystä ei ole tapahtunut, Courtois kommentoi Bakussa.

– Meillä on tällä hetkellä niin paljon pelejä, ja haluan mieluummin keskittyä joukkueen peleihin ja omiin esityksiini. Lähempänä kauden loppua on riittävästi aikaa neuvotella.

Mitä ilmeisimmin molemmat osapuolet haluaisivat sovun syntyvän, mutta ainakin Real Madrid lienee tyytyväinen siihen, ettei edistystä neuvotteluissa ole tapahtunut.

Madridilaiset ovat etsineet uutta huippuvahtia muutaman vuoden ajan, ja Courtois on korkealla seuran listalla.