Arsenalin puolustaja Nacho Monreal ei usko Alexis Sánchezin ja Mesut Özilin lähtevän lontoolaisseurasta tammikuun siirtoikkunan aikana.

Kaksikon nykyiset sopimukset Tykkimiesten kanssa umpeutuvat ensi kesänä. He olivat viime viikonloppuna hyvässä vireessä, kun Arsenal kaatoi paikallispelissä Tottenhamin 2–0.

Özil antoi syötön Shkodran Mustafin viimeistelemään avausmaaliin, ja Sánchez viimeisteli isäntien toisen osuman. IBTimes kysyi Monrealilta, uskotaanko Arsenalin pukuhuoneesta avainpelaajien olevan joukkueessa vielä kauden toisellakin puoliskolla.

– Kyllä. Tunne on se, että he jatkavat. Missään vaiheessa emme ole keskustelleet lähdön mahdollisuudesta. Ei alkuunkaan. He ovat sitoutuneet ryhmään, ja katsotaan mitä tapahtuu, espanjalainen vastasi.

– En voi sanoa siitä paljon. Se ei riipu minusta, tilanne on selkeä. He ovat kaksi elintärkeätä pelaajaa Arsenalin kannalta. He ovat kaksi pelaajaa, joiden sopimukset päättyvät kauden lopussa. Jos seura haluaa heidän pysyvän joulukuun yli, he noudattavat sitä. En kuitenkaan ole tietoinen seuran aikeista. Muut ihmiset tekevät päätökset, hän jatkaa.

Manageri Arsène Wenger on aiemmin myöntänyt, että seura saattaa joutua myymään Sánchezin ja Özilin tammikuussa, jos sopimusneuvotteluissa ei saavuteta läpimurtoa. Vaihtoehtona on se, että miehet lähtisivät kesällä seurasta ilman siirtokorvausta.