Liverpoolin manageri Jürgen Klopp ei halua, että espanjalaispuolustaja Alberto Morenoa syytetään Mestarien liigan tiistain Sevilla-ottelun pistemenetyksestä.

Liverpool johti vieraskentällä jo 3–0, mutta lohkovoitto jäi muutaman minuutin päähän Sevillan noustua viime hetkillä tasoihin. Entisen seuransa kohdannut Moreno syyllistyi pahaan virheeseen vastustajan kahdessa ensimmäisessä maalissa, ja hänet otettiin pois kentältä 63. minuutilla.

– Keskustelin Alberton kanssa. Hän ei ole pelaaja, jota pitää syyttää. Minä olen syyllinen 100-prosenttisesti, Klopp kommentoi Sky Sportsin mukaan.

– Siellä on paljon hänen tuntemiaan ihmisiä, jotka sanovat ”hei”. Hänen keskittymisensä ehkä putosi yhden, kahden, kolmen prosentin verran, hän jatkaa.

– Kyllä, Alberto aiheutti rangaistuspotkun ja vapaapotkun, mutta kyse ei ollut yhdestä pelaajasta. Miksi emme syöttäneet alaspäin toisessa maalissa? Miksi pallo oli kahden pelaajamme välissä viimeisessä maalissa? Kun katson valintojani, ehkä minun olisi pitänyt muuttaa asioita aiemmin. Olen kertonut hänelle, että luotan häneen 100-prosenttisesti.